HTML

LMP Dél-Pest Megye

Az LMP Dél-Pest Megyei szekciójának, blog oldala. Hírek, információk, gondolatmenetek arrol, hog mégiscsak "Lehet más a politika" ma Magyarországon, és Dél-Pest Megyében.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Anyaoldal hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Jelöltjeink

2010.02.16. 11:01 MC

 A javában folyó ajánlószelvény-gyűjtés (a.k.a. KC, kopicetli, kopócetli, csengőfrász cetli) gyűjtése közepette nem volt idő arra, hogy szétkürtöljük, kik a jelöltjeink. Ezt most pótoljuk. Nyugodtan mondthatom, hogy olyan jelölteket sikerült találni, akik a civil életben már bizonyították, hogy a közügyek iránt elkötelezettek. Büszkék vagyunk rájuk. 

 

 

 Pest megye 7. egyéni választókerület:

Jelöltünk:   Pintér Sándor
 

Pintér Sándor a magyarországi klímabarát mozgalom egyik oszlopos tagja. A Pilisi Klímabarát Kör vezetője a Klímabarát Üzlet mozgalom elindítója.  Az ő aktív közreműködésével alakult meg az első magyarországi klímabarát körzet, a Gerje-Tápió vidékén.

 

Bővebben ...

 

 Pest megye 14. egyéni választókör:

Jelöltünk: Dr. Bartháné Harsányi Nóra

Dr. Bartháné Harsányi Nóra éveken át tevékenyen részt vett a Dabasi Lokálpatrióta Egyesület életében. Aktív résztvevője volt egy helyi környezetszennyező beruházás elleni küzdelemnek, és az erről való helyi népszavazásnak. Több helyi karitatív szervezet munkáját támogatja. Kezdeményezője a helyi roma-magyar értelmiségi fórumnak.

A Dabasi Református Egyházközség presbitere.

 Pest megye 15. egyéni választókör:

Jelöltünk: Malya Carmen


Malya Carmen már több mint tíz éve aktív szereplője vidékfejlesztéssel, helyi érdekvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek. 1997-ben több tanyasi lakossal együtt helyi tanyasi érdekvédelmi egyesületet alakítottak. 2000 óta teleházat működtetnek Albertirsán.

1999-ben kapcsolódott be a biokultúra mozgalomba. Négy évig elnöke volt a biokultúra mozgalom közép-magyarországi régiójának.

A Falufejlesztési Társaság tagjaként arra törekszik, hogy továbbvigye a falu- és tanyagondnoki hálózatot megalapító Kemény Bertalan örökségét.

 

 
 

Pest megye 16. választókör:

Jelöltünk: Földi Áron


Földi Áron kapcsolata az ökopolitikával 2005-ben kezdődött. 2006-ban az Abonyi Élőlánc önkormányzati képviselőjévé választották.

Terület- és településfejlesztőként az élhető vidékért, az élhető kisvárosokért, a közlekedési viszonyok megjavításáért és a mezőgazdaság régi fényének visszaállításáért fog küzdeni a törvényalkotásban.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpdelpestmegye.blog.hu/api/trackback/id/tr11762689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása